Het is een bizarre tijd. Het nieuwe coronavirus COVID-19 heeft impact over de hele wereld.

We moeten fysiek op afstand blijven, maar in zekere zin groeit de verbondenheid met anderen juist.

Deze hele situatie heeft bij mij voor bezinning gezorgd. Wat wil ik, wat kan ik, wat zijn mijn mogelijkheden. Zowel in mijn privéleven als op zakelijk gebied en ook hoe deze twee zich tot elkaar verhouden.

Met pijn in mijn hart heb ik moeten concluderen dat het voor nu beter is dat ik (voor onbepaalde tijd) Helmy’s Yoga “on hold” zet. Helmy’s Yoga was al gesloten tot in ieder geval 1 juni 2020 en zal ook daarna niet open gaan. Wie weet opent Helmy’s Yoga in de toekomst haar deuren weer. De tijd zal het leren.

Uiteraard kun je altijd contact met me opnemen voor vragen over yoga, voor tips en informatie. Mijn website en Instagram pagina https://www.instagram.com/helmys.yoga/ blijven actief, want dat ik de deuren van mijn bedrijf (vooralsnog) sluit, betekent niet dat ik stop met yoga ;-).

Voor nu: blijf gezond!

Liefs, Leonie