Behalve yogalessen aan volwassenen zal ik ook les gaan geven in kinderyoga vanaf begin 2020. De lessen zijn voor kinderen in de leeftijd van 2,5 t/m 16 jaar. Voor de leeftijd t/m 4 jaar kunnen de lessen kinderyoga samen met de ouders/verzorgers gevolgd worden. Bij 5 jaar bekijken we waar je kind aan toe is. Vanaf 6 jaar kan je kind zelfstandig de lessen volgen.

Het is genieten om samen met mijn dochter yoga te doen. Zowel voor haar als voor mij. Het is vertederend om haar midden op de dag ineens te horen zeggen: “Kijk mama, de boom.” Op de afbeelding hieronder staan we in de neerkijkende hond.

Lijkt kinderyoga je iets voor jouw kind? Of ben je een kind en lijkt het je leuk om yogalessen te volgen? Houd dan deze website in de gaten! Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact met mij opnemen.

Leonie

Moeder en dochter beoefenen yoga en staan in de neerkijkende hond.